رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان گفت: همواره به دنبال اين بودهايم كه سواحل را از نابسامني خارج كنيم و فعاليت اقتصادي را در پهنه ساحلي نظم ببخشيم و در نهايت چگونگي انتظام بخشي فعاليتها در پهنه سواحل يكي از پرسشهاي اصلي است كه در سند "مديريت يكپارچه نوار ساحلي استان هرمزگان" پاسخ داده شده است
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان صالح دريانورد، در ششمين جلسه شوراي برنامهريزي و توسعه استان هرمزگان اظهار داشت: طرح مديريت يكپارچه مناطق ساحلي كه توسط سازمان بنادر و دريانوردي تهيه شده بود در جلسات مختلف مطرح شد و جلسات كارشناسي حول اين پروژه انجام شد.
وي با ذكر اينكه در كارگروههاي مرتبط با اين طرح بحثهاي زيادي مطرح شد و دستگاههاي اجرايي نظرات خود را مطرح كردند، ادامه داد: يكي از مباحثي كه در اين جلسات مطرح شد راستي آزمايي بود كه آيا كاربريهاي كه اين طرح در پهنه سواحل استان تعيين كرده با واقعيتها منطبق است يا خير
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان ابراز داشت: نقشههاي مروبطه دريافت شد و در اختيار دستگاههاي اجرايي قرار گرفت و دستگاههاي اجرايي اين نقشهها را با فعاليتهاي خود در حوزه سواحل انظباق دادند و مورد تائيد همگان قرار گرفت.
دريانورد با بيان اينكه همواره در ارتباط با اقدامات و فعاليتها در پهنه سرزمين جزيرهاي عمل شده است، تصريح كرد: يكي از معضلات استان در حوزه شهرها عدم وجود مديريت يكپارچه است و همواره اين دغدغه در نظام اداري و اجرايي استان مطرح بوده است.
وي با اشاره به اينكه سواحل پهنههاي وسيع اقتصادي استان محسوب ميشوند، اذعان كرد: با توجه به اينكه سواحل در حوزههاي گردشگري و حمل و نقل دريايي كه مهمترين عناصر اقتصادي هستند تاثيرگذار است بايد بررسي شود كه ما چه برداشت اقتصادي از اين سطح عظيم دريايي و ساحلي داشتهايم كه ارزش افزوده به اقتصاد افزوده شده است.

رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان عنوان كرد: همواره به دنبال اين بودهايم كه سواحل را از نابسامني خارج كنيم و فعاليت اقتصادي را در پهنه ساحلي نظم ببخشيم و در نهايت انتظام بخشي فعاليتها در پهنه سواحل يكي از پرسشهاي اصلي است كه اين طرح در پي آن بوده است.
دريانورد ادامه داد: طرح مديريت يگپارچه در نوار ساحلي استان علاوه بر اينكه كاربري عرصهها را تعيين كرده ميتوان گفت به نوعي آمايش نوار ساحلي نيز تلقي ميشود و يك برنامه اجرايي براي اين سواحل نيز محسوب ميشود.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان تصريح كرد: اين جلسه فرصتي است كه كليات طرح بررسي شود و مشخص شود كه چه سازمان اجرايي پي بردن اين مساله را بر عهده بگيرد.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان با بيان اين نكته كه مشخص شدن و تعيين پهنه بندي در عرصه سرزميني يكي ديگر از اقدامات اين طرح است، اظهار داشت: در طرح آمايش ويژگيهاي نقطه خاصي قابل تشخيص نيست و يك پهنه مشخص است اما در اين طرح ميتوان ويزگيهاي نقاط مختلف پهنه را مشاهده كرد.
دريانورد تشريح كرد: ميتوان گفت يكي از خروجيهاي مثبت اين طرح نظم بخشي به پهنه ساحل و حفظ توان ساحلي براي بهبود اقتصاد و امنيت ملي است.

وي گفت: طرح آمايش يك سند فرا دستي است اما طرح مديريت يكپارچه سواحل استان هرمزگان يك طرح موضوعي و موضعي محسوب ميشود.
دريانورد ادامه داد: از مجموع مصوبات ارجاع شده به جلسه شوراي برنامهريزي استان هرمزگان 95 درصد مربوط به كشاورزي و باقي مربوط به خدمات و ديگر بخشها است.