رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان گفت: اصلاح نظام پولي، بانكي و ساختار اداري در راستاي تسهيل صدور مجوزها و رفع موانع از الزامات تحقق جهش توليد است.
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان، صالح دريانورد با ذكر اين نكته كه در هدفگذاري برنامه ششم توسعه، كشور بايد به توليد 200 هزار تن ماهي پرورشي در دريا برسد، ادامه داد: بر اساس برش استاني، استان هرمزگان حدود 70 درصد يعني 130 هزار تن از هدفگذاري برنامه ششم توسعه در زمينه پرورش ماهي در دريا را بر عهده دارد.

وي ادامه داد: عدم وجود بچه ماهي يكي از مشكلات مهم پرورش ماهي در دريا است اما در سال جهش توليد بايد تلاش كنيم كه زنجيرههاي وابستگي به خارج را قطع كنيم و بتوانيم بچه ماهي و بچههاي مولد را در داخل توليد كنيم تا زنجيره تامين ماهي پرورش تكميل شود.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان تشريح كرد: مراكز خلاق و جوانان مبتكري در حال فعاليت هستند. اين افراد داراي ايدههايي هستند كه اين ايدهها بايد اقتصادي و بازاري شود. از طريق پاركهاي علم و فناوري ميتوان با حمايت از افراد داراي ايده، كمك كنيم كه محصولات خود را اجرايي و بازار پسند كنند به نحوي كه براي بازارهاي جهاني نيز مورد قبول باشند.
دريانورد بيان داشت: در برخي از پروژهها نيز گروهي ايده پردازي را انجام مي دهند و عدهاي سرمايهگذاري را بر عهده دارند كه با قرارگيري اين دو گروه در كنار هم محصولات با كيفيتي توليد خواهد شد كه ميتواند مورد قبول مصرف كننده باشد.
وي اظهار كرد: در سالهاي اخير ارزش توليدات شركتهاي دانش بنيان در حال افزايش است در استان هرمزگان نيز شركتهاي دانش بنيان زيادي وجود دارند كه خلق محصول و صادر ميكنند.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان گفت: اصلاح نظام پولي، بانكي و ساختار اداري در راستاي تسهيل صدور مجوزها و رفع موانع از الزامات تحقق جهش توليد است.
دريانورد اذعان كرد: كار دولت بايد تسهيلگري باشد به گونهاي كه بخش خصوصي كنشگر اصلي حوزه اقتصاد بتواند سرمايه خود را عرضه كند و در صورت عدم وجود سرمايه از تجارب اين افراد استفاده شود به گونهاي كه از منابع بانكي، تسهيلات در اختيار اين افراد قرار گيرد.