رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان پيشنهاد داد؛ اختصاص خط اعتباري ويژه، براي استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملي در پروژههاي پرورش ماهي در قفس

صالح دريانورد در نشست مشترك «شوراي برنامهريزي و توسعه استان» و «ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي» اظهار كرد: با توجه به رويكرد جديدي كه نسبت به حكمراني در كشور ايجاد شده است بنا داشتيم كه از دكتر پورمحمدي كه خود از تدوين كنندگان لايجه بودجه سال 98 و لوايح قوانين سالهاي پيش هستند دعوت شود تا رويكرد جديدي كه مديران بايد در حوزه مديريت منطقهاي خود اعمال كنند را تدوين كند.
وي خاطرنشان كرد: محور اصلي بحث، تفويض اختيار و تفاوتهايي كه در اختيارات دستگاههاي مختلف در حوزه اقتصادي وجود دارد. تفاوت در ميزان اختصاص زمين و تفاوت در ميزان تسهيلات از جمله اين موارد است و درخواست افزايش اختيارات استان در مديريت اقتصاد منطقهاي را داريم.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان با بيان اينكه درآمدهاي مصوب هرمزگان 65 درصد رشد داشته است، ابراز كرد: درآمدهاي مصوب استان هرمزگان از سه هزار و 500 ميليارد تومان به پنج هزار و 800 ميليون تومان رسيده است.
دريانورد خاطرنشان كرد: 70 تا 80 درصد بودجه برخي از جزاير در راستاي تامين برق و آب به وزارت نيرو پرداخت ميشود.
وي اذعان كرد: بيمارستان شريعتي در مراحل پاياني ساخت قرار دارد و با تزريق بودجهاي 20 ميليارد توماني اين بيمارستان به بهرهبرداري خواهد رسيد.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان اذعان كرد: 53 درصد از طول كرويدور جنوب كشور در استان هرمزگان واقع شده است كه انتظار ميرود تمام بودجههاي استان كه در اين پروژه هزينه ميشود، در قسمتي كه در هرمزگان واقع شده هزينه شود.
دريانورد با بيان اينكه بشاگرد نيازمند نگاه ويژه در سطح ملي است، گفت: بشاگرد كمتر از 10 درصد جاده روستايي دارد.
وي اظهار كرد: يكي از مصوبههايي كه ميتواند به توسعه استان كمك كند، مصوبه سرمايهگذاري توسعه در منطقه شرق و غرب كشور است. مشوقهاي مناسبي در اين مصوبه وجود دارد و بايد دستورالعملهاي اجرايي اين مصوبه مشخص شود تا مشهود شود اين مشوقها به چه صورت در اختيار استان قرار ميگيرد.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان تشريح كرد: مصوبه سرمايهگذاري توسعه در منطقه شرق و غرب كشور مصوبه هيات دولت است كه مشوقهايي براي سرمايهگذاري در برخي از مناطق در نظر گرفته شده است.
دريانورد با بيان اينكه تحقق هدفگذاري در زمينه پرورش ماهي در قفس هرمزگان در برنامه ششم توسعه نيازمند حمايت است، اظهار كرد: عليرغم اينكه پرورش ماهي در قفس اهميت زيادي براي هرمزگان دارد اما هنوز خط اعتباري ويژهاي در كشور به آن اختصاص داده نشده است تا از اعتبارات محل صندوق توسعه ملي استفاده شود چراكه فعاليت در اين حوزه، بسيار سرمايهبر است.
وي خاطرنشان كرد: فعاليت 19 سايت پرورش ميگو در مساحت 50 هزار هكتار در استان هرمزگان در حال انجام است كه براي تامين برق اين سايتهاي پرورش ميگو حدود هزار ميليارد تومان اعتبار نياز است.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان ابراز داشت: براي مبارزه با آفات بخش كشاورزي حدود 90 ميليارد ريال تقاضاي استان است كه 37 ميليارد ريال بابت بدهي استان و 52 ميليارد ريال در سال جاري براي انجام مبارزه نياز است.