رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان با ذكر اين نكته كه اين پل علاوه بر اينكه يك پروژه استراتژيك است يك آرمان و آرزوي ملي است، گفت: متاسفانه اين پروژه ساليان سال است كه متوقف شده است. كشورهاي زيادي اقدام به احداث پل دريايي كردهاند و از اين پلهاي دريايي به عنوان نماد ارزش و توانايي ملي در آن كشورها ياد ميشود.

به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان، صالح دريانورد در جلسه شوراي فني استان با بيان اينكه نظارت بر پروژههاي عمراني از اهميت بالايي برخوردار است، اظهار كرد: نظارت بر پروژههاي عمراني از از نظر اجراي بودجه (استاني يا ملي) مورد تاكيد استاندار است. تبلور بودجه ملي و استاني بايد در قالب پروژههاي زير بنايي، زيرساختي و ظرفيتهاي خدماتي آموزشي و درماني نمايان باشد و دستاورد هزينه صورت گرفته بايد مشخص باشد.
وي تشريح كرد: دومين موضوع مورد تاكيد در نظارت بر پروژههاي عمراني، هزينه كردن سرمايه در چارچوب موازين و استانداردهاي فني است. يعني اينكه آيا پروژه مطابق معيارهاي فني اجرا شده است و يا از معيارهاي و استانداردهاي فني عدول شده است و نهايتا باعث كاهش عمر پروژه و خطرآفريني براي بهرهبرداران شده است.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان عنوان كرد: دستگاههاي اجرايي استان بايد از اين منظر به پروژههاي نگاه كنند كه آيا مطابق برنامه زمانبندي پيشبيني شده پيش رفتهاند يا خير كه در صورت پيش نرفتن پروژه در زمانبندي خود، بايد بررسي شود كه موانع اجراي پروژه چه بوده است.
دريانورد با بيان اينكه پايش، نظارت و ارزيابي بازخوردي است كه دستگاههاي اجرايي از اقدامات خود دريافت ميكنند، ادامه داد: در اين جلسه گزارشهايي در قالب بازديد و نظارت از پروژههاي عمراني كه به صورت مشترك با استانداري، دستگاههاي اجرايي و فرمانداري پايش ميشوند ارائه خواهند شد و مورد بررسي شورا قرار ميگيرند.

رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان با ذكر اين نكته كه ما علاوه بر پايش پروژههاي استاني، پروژههاي ملي را نيز مورد بررسي قرار ميدهيم، عنوان كرد: يكي از پروژههاي مهمي كه در حوزه اعتبارات استاني نميگنجد و جنبه ملي دارد پروژه پل بندرعباس به قشم است كه سالهاست پروژه انجام نميشود.
دريانورد بيان داشت: جزاير، ناوگان ثابت ساحلي هستند و ارزش استراتژيك در دفاع از مرزهاي كشور دارند به همين دليل اگر ما بتوانيم ارتباطي با جزاير برقرار كنيم منجر به تضمين تامين تداركات دفاع از مرزهاي آبي كشور خواهد شد.
وي اظهار كرد: پل خليجفارس در قالب يك پروژه در پيوست قانون بودجه پديدار شد و مقرر شد كه از محل فاينانس خارجي و منابع داخلي تامين مالي شود و نهايتا پروژه به شركتي وابسته به ستاد پشتيباني محول شد و كار آغاز شد.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان با ذكر اين نكته كه اين پل علاوه بر اينكه يك پروژه استراتژيك است يك آرمان و آرزوي ملي است، گفت: متاسفانه اين پروژه ساليان سال است كه متوقف شده است. كشورهاي زيادي اقدام به احداث پل دريايي كردهاند و از اين پلهاي دريايي به عنوان نماد ارزش و توانايي ملي در آن كشورها ياد ميشود.

وي افزود: مصوبهاي در هيات دولت مورد تائيد و تاكيد قرار گرفت كه سازمان برنامه و بودجه را مكلف كرده است كه در خصوص پل خليجفارس تصميمگيري كند و علت توقف اين پروژه در هيات دولت توضيح داده شود كه اين موضوع به عنوان يك بند از مصوبه مطرح شد.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان هرمزگان گفت: موضوع ديگري كه در ادامه جلسه مورد بررسي قرار ميگيرد، برگزاري دورههاي آموزشي براي اعضاي شوراي فني است.
دريانورد عنوان كرد: در صورت مصوب شدن اين موضوع در شوراي فني، به دستگاههاي اجرايي تكليف ميشود كه دورههاي فني اجراي پروژههاي عمراني، تبيين، كاهش و اصلاح فرايندهاي واگذاري پروژههاي عمراني را در دستور كار خود قرار دهند.